MISSIÓ
Per damunt de tot, les persones.

La societat està en constant canvi. La multiculturalitat, la diversitat i la pluralitat estructuren les nostres ciutats, marcades per desigualtats de territori, de recursos, de serveis i d’oportunitats, amb conflictes visibles i altres de latents més o menys amagats. Cal conèixer, detectar, diagnosticar, avançar-se, programar i actuar, però anant més enllà d’accions paternalistes o assistencialistes, i això cal fer-ho des de les entitats, amb la ciutadania, organitzada o no. Cap transformació és possible sinó surt, sinó comença des d’allà on cal la transformació.

Com diuen els nostres grans, moltes vegades, la ciutat actual, no té res a veure amb la que jo vaig viure de petit. La transformació no és només de la façana, de l’espai públic, és també interna, és també de fonaments. Les formes de relacionar-se les persones han variat, excloent a sectors que segueixen vivint, que formen part, són i han de ser actius de la societat. Sense oblidar, aquells en constant situació d’exclusió social o aquells que per temes circunstancials es troben en aquesta situació.

Tenint en compte aquesta radiografia, la Fundació centra la seva intervenció en les persones. Per damunt de tot, sempre, les persones.